Centrul Naţional al Romilor anunţă concurs de angajare pentru poziţia de Ofiţer în cadrul proiectului Romaversitas Moldova. Organizaţia non-guvernamentală Centrul Naţional al Romilor implimentează în perioada 2014 – 2016 proiectul pilot "ROMAVERSITAS Moldova". Proiectul este susţinut financiar de Fondul pentru Educaţia Romilor, Ungaria. Activitățile dezvoltate în cadrul proiectului sunt adaptate la necesităţile tinerilor Romi, care îşi fac studiile la instituţiile de învăţămînt superior din Republica Moldova.

Scopul proiectului este de a oferi studenţilor Romi din Republica Moldova, suportul necesar pentru dezvoltarea lor profesională și îmbunătăţirea abilităților practice pentru a fi competitivi pe piața forței de muncă, precum și consolidarea comunității de tineri Romi intelectuali din Republica Moldova. Responsabilităţi şi sarcini:

§ Să participe la implementarea activităților în conformitate cu scopul şi obiectivele proiectului;

§ asigure comunicarea eficientă cu partenerii şi beneficiarii în vederea desfășurării activităților în cadrul proiectului;

§ Să participe la procesul de monitorizare şi evaluare a activităţilor;

§ Să elaboreze rapoarte narative periodice privind implementarea proiectului și traducerea acestora și a altor materiale în limba engleză;

§ Să coopereze cu Coordonatorul de Proiect.

 

Cerinţe:

§ Să posede studii superioare în domeniul socio-umanistic;

§ Să posede experienţă de lucru în domeniul managementului proiectelor de cel puţin 1 an;

§ Să posede abilități de elaborare a rapoartelor narative;

§ Să cunoască situaţia în domeniul educaţiei universitare a Romilor;

§ Să fie utilizator experimentat a programelor Microsoft Word şi Excel, Internet;

§ Va constitui un avantaj cunoaşterea limbii engleze;

§ Se va acorda prioritate studenţilor Romi, beneficiari ai bursei Programului de drept şi ştiinţe umanistice dezvoltat de către Roma Education Fund, Ungaria;

§ Să fie competent/ă să lucreze într-un mediu multicultural.

Proiectul ROMAVERSITAS Moldova este construit după modelul Roma Education Fund și experiența de lucru dezvoltată de Roma Education Fund în țări precum: Ungaria, Serbia și în Macedonia.

Doar persoanele selectate vor fi invitate la interviu.

Termenul limită de aplicare este 05 martie 2015.

 

Persoanele interesate vor expedia CV-ul (format Europass) cu 2 contacte de referinţă la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Informaţii suplimentare la numărul de tel: (+373 22) 227 099 sau la adresa de email: Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza .

Last modified on Marți, 10 Octombrie 2017 11:38
Rate this item
(0 votes)

Login to post comments

În Cazul În Care Aveți Nevoie De Ajutor

*

 

 

Întrebare? Apel

Linia noastră de asistență este disponibilă
Ore pe zi:  TEL: +373 22 227099
Luni - vineri: 9:00 - 17:00
Sâmbătă: zi libera

 

Aveți nevoie de sprijin?

Adresa:
str. A.Mateevici 109/1, bir. 306-307
Numărul de fax: +373 22 244667
www.roma.md
 

Scrie-ne acum

Mai jos sunt câteva linkuri interesante pentru tine:
info@roma.md