30 Mai

Tender

Written by Joi, 30 Mai 2013 16:36 Published in Anunțuri
ONG „Centrul Naţional al Romilor” anunţă CONCURS pentru selectarea unei companii specializate în producerea sau comercializarea accesoriilor de cusut. Scopul concursului Scopul acestui concurs este de a identifica, iar ulterior de a contacta o companie specializată în producerea sau comercializarea accesoriilor de cusut, care va furniza următoarele articole: maşină de cusut, nasturi, fermoare, aţe, accesorii de cusut, utilaj de cusut, ace, piese de schimb; necesare pentru desfăşurarea cercurilor de interes pentru copii romi de vîrstă şcolară din 4 localităţi rurale din Republica Moldova. Activitatea este parte a proiectului “Educaţie de calitate pentru copii romi”, susţinut finaciar de Roma Education Fund, Ungaria. Sarcina tehnică Pentru facilitarea identificării preţurilor, compania trebuie să completeze tabelul elaborat de ONG, cu enumerarea produselor solicitate: Nr. Denumire produs Descrierea produsului Preţul 1. Maşină de cusut 2. Nasturi, fermoare, aţe, accesorii de cusut 3. Utilaj de cusut, ace, piese de schimb Ofertele vor include: oferta tehnică în original (cu semnătura şi ştampila originală), oferta de preţuri, termenul şi condiţiile de livrare; informaţia cu privire la companie, inclusiv datele de contact, rechizitele bancare şi numele persoanelor responsabile de comercializare; copia certificatului de înregistrare a companiei, precum şi a altor licenţe, permise, şi certificate aferente. Termenul limită de depunere a ofertelor este  10 iunie 2013. Oferta comercială cu menţiunea – Concurs companie specializată în comercilizarea produselor de cusut - se va expedia prin poşta electronică Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., prin fax la numărul (022) 24 46 67 sau se va depune personal la sediul ONG –ului, pe str. Alexei Mateevici 109/1, of.306, Chişinău. Persoana de contact -Nicolae Radiţa, tel. (022) 22 70 99  
15 Mai
Mariajul timpuriu în comunitatea romă este o tradiţie sau o încălcare a drepturilor copilului? Tu ce crezi? Vin-o şi expuneţi părerea la Clubul de Dezbatere „Mariajul timpuriu în comunitatea romă”. Evenimentul va avea loc luni, 20 mai, ora 13.00 la Universitatea de Stat din Moldova,                            bloc 1, sala 43, Centrul de Ghidare în Carieră şi Relaţii cu Piaţa Muncii (str.M.Kogălniceanu  65, Chişinău).        
02 Mai
Miercuri, 1 mai 2013, 12 copii de vîrstă preşcolară din Gimnaziul Vulcăneşti au efectuat o vizită la Grădina Zoologică împreună cu d-na Gulica Lidia, profesoară de chimie şi biologie, şi cu membrii Centrului Naţional al Romilor. La insistenţa copiilor, destinaţia vizitei la Chişinău, a fost aleasă Grădina Zoologică, pe care majoritatea din ei nu au avut ocazia să o viziteze niciodată. Plini de entuziasm după vederea animalelor din colecţia Grădinii Zoologice, copiii au epuizat toată energia loa toboganele din interiorul parcului. Vizita copiiilor la Chişinău, a culminat cu un popas la restaurantul McDonald`s unde aceştia s-au răcorit cu sucuri naturale şi au savurat un meniu delicios.

În Cazul În Care Aveți Nevoie De Ajutor

*

 

 

Întrebare? Apel

Linia noastră de asistență este disponibilă
Ore pe zi:  TEL: +373 22 227099
Luni - vineri: 9:00 - 17:00
Sâmbătă: zi libera

 

Aveți nevoie de sprijin?

Adresa:
str. A.Mateevici 109/1, bir. 306-307
Numărul de fax: +373 22 244667
www.roma.md
 

Scrie-ne acum

Mai jos sunt câteva linkuri interesante pentru tine:
info@roma.md